Sukkerfri, proteinrik is med sjokoladebiter

Hei, alle mann! Her kommer oppskriften som lovet. Gi meg gjerne en tilbakemelding om hva du synes 🙂

Håper alle har hatt en supersøndag!

Chocolate chip protein ice cream

Chocolate chip protein ice cream
(mellom 1-1,5 liter is)

INGREDIENSER:
150 g banan, frossen
4 egg
300 g mager kesam (evt. kesam original/mager vaniljekesam)
2 dl kokosmelk, lett (evt. havremelk/melk)
1 scoop vaniljeprotein
3-4 ss sukrin gold
10-15 dråper vaniljestevia
1/2 ts kanel (kan sløyfes)
En klype maldonsalt
100 g sukkerfri mørk eller lys sjokolade, grovhakket

SLIK GJØR DU:
Ha alle ingrediensene, unntatt sjokoladen, i en blender og miks til du har en jevn masse. Rør inn hakket sjokolade. Smak på røren og tilpass eventuelt med mer sukrin og/eller stevia.

Har du ismaskin har du blandingen i denne. Hvis ikke, ha blandingen over i en form dekket med plastfolie. Legg også plastfolie over blandingen før du setter formen i fryseren. Rør jevnlig – helst med 20 minutters mellomrom, til isen har fått en is-aktig konsistens – dette kan sløyfes hvis du synes det blir en for stor jobb 😉 Etter 4-6 timer er isen klar.

Ta isen ut 15-20 minutter før servering, slik at det er enkelt å forsyne seg med en stor og god porsjon 😀

Chocolate chip protein ice cream

Håper det faller i smak! ♥

Jeg vet det er en stund siden jeg publiserte noe her, men jeg skal nå prøve å få opp dampen 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*