Hei, og god fredag 🙂
Her kommer oppskriften på bananbrødet jeg lagde forrige fredag. De som følge meg på instagram fikk det kanskje med seg og ble nysgjerrig? Håper det 😉 Jeg mumset på det brødet hele forrige helg, og spiste hver eneste skive med nugatti zero ♥ Det er lov å nyte livet litt!
Kanskje du har tid til å lage dette i ettermiddag? Perfekt fredagskos!
Proteinrikt bananbrød (laktosefritt)
(et brød)
INGREDIENSER:
300 g havregryn
25 g erteprotein (evt. annet proteinpulver)
3 ss sukrin gold
2 ts bakepulver
1 ts kanel
1/2 ts kardemomme
1/2 ts salt
2 modne bananer
3 store egg (evt. 4 små)
200 g Alpro Go On (evt. soyayoghurt/mager kesam/gresk yoghurt)
10 dråper vaniljestevia
Topping (valgfritt): 1 atkinsbar, delt i biter (jeg brukte Chocolate Peanut Caramel)
SLIK GJØR DU:
Forvarm stekeovnen til 200 grader.
Ha alle ingrediensene i en stor bolle og mos med en stavmikser til du har en jevn røre. Ha den over i en brødform kledd med bakepapir. Strø over biter med proteinsjokolade og dytt de litt nedi røra. Stek brødet først i 30 minutter. Ta det ut av formen og la det steke videre i ca. 10 minutter til. Avkjøl på rist og oppbevar i kjøleskapet.
Prøv en (eller to, tre..) lunken skive med nugatti zero. Oh my, så himla godt! ♥
– Karoline –