Hei!
Har du planer om å bake til helgefrokosten? Da burde du i så fall prøve dette brødet. Saftig og godt! Og ikke minst superlettvint å kaste i sammen. Kjør på, sier nå jeg. Er du skeptisk til gulrot i brødet kan det fint utelates – det er godt uten også 🙂
Jeg har bakt dette brødet flere ganger i uken i det siste, både med og uten gulrot, og alle her hjemme digger brødet 🙂 Håper det faller i smak hos deg også!
Proteinbrød med havre & gulrot
(et brød)
INGREDIENSER:
300 g lettkokte havregryn, malt til mel
300 g mager kesam
3 store egg
2 gulrøtter, raspet
2 ts bakepulver
1/2 ts salt
Topping (kan sløyfes): solsikkekjerner & linfrø
SLIK GJØR DU:
Forvarm stekeovnen til 200 grader.
Ha alle ingrediensene i en bolle og bland det godt sammen. Ha deigen over i en brødform kledd med bakepapir. Stek brødet først i 30 minutter. Ta det ut av formen og la det steke videre i ca. 10 minutter til. Avkjøl på rist.
Altså, ferskt brød med en skive brunost, eller gulost med paprika – digg ♥
Pingback: Sunn, hjemmelaget sandwich med ost & skinke – Karoline Marberg
Pingback: Sandwich med sjokolade, banan og cottage cheese – Karoline Marberg
Kan man bruke havremel isteden?
Beklager så mye at jeg svarer sent! Men havremel kan du selvfølgelig bruke 🙂