Hei!
Om denne kaken er det egentlig bare en ting å si: naaaam! Har du lyst til å bidra med noe annet en kremkake på 17. mai kan denne absolutt anbefales. Dette er en nokså simpel kake, men med all den toppingen ser den likevel ganske så luksuriøs ut 🙂
Enkel, sukkerfri sjokoladekake med masse digg topping
(24 cm springform)
INGREDIENSER:
4 egg
125 g sukrin gold
200 g havremel/malte havregryn
100 g potetmel
5 ss kakaopulver
1 ss steviapulver (kan erstattes med mer sukrin gold)
1,5 ts bakepulver
1 ts ekte vaniljepulver
1/2 ts himalayasalt
50 g meierismør
2 dl vaniljesaus zero (evt. melk)
Sjokoladesaus:
0,5 dl vaniljesaus zero
1 ss kakaopulver
2 ts sukrinmelis
Topping:
1 pose Sweet Choco Supersnack
1 x Chocolate Peanut Caramel Atkinsbar
2 x Cookies and cream Atkinsbarer
1 pakke Atkins Endulge Chocolate Break
SLIK GJØR DU:
Miks sammen egg og sukrin gold. Tilsett smeltet smør og vaniljesaus og bland det sammen. Rør sammen alle de tørre ingrediensene. Sikt inn litt og litt av melblandingen i den våte væsken. Bruk en slikkepott og bland til en klumpfri røre. Hell røren i en smurt form.
Stek kaken på 175 grader i 30-35 minutter på nederste rille.
Bland sammen ingrediensene til sjokoladesausen og del opp pynten i passende biter. Strø over pynt og hell over sjokoladesaus når kaken er avkjølt.
Håper det smaker ♥
– Karoline –