Hei på dere! I det siste har jeg fått meg en ny frokostfavoritt. Eller, ny kan kanskje diskuteres, for havregrøt har jeg spist til frokost periodevis i lange tider. Så kanskje heller en ny grøtfavoritt da. Den er ganske så enkel, men smaker superdigg! Anbefales på det sterkeste 🙂
Enkel, proteinrik havregrøt med cottage cheese
(1 porsjon)
INGREDIENSER:
2 dl vann/melk
ca. 50 g økologiske havregryn
1/2 ts ceylon kanel
En klype salt
1 ss kollagen (kan sløyfes)
5 ss cottage cheese
Til servering:
Kanel, søtning og smørøye
SLIK GJØR DU:
Ha vann, havregryn, salt og kanel i en liten kjele. La det koke opp og juster ned varmen til lav. La det småkoke i 2-3 minutter. Ha oppi kollagen og cottage cheese, og rør det godt sammen. Ha grøten over i en skål og topp med kanel, søtning og smør.
Jeg spiser stort sett alltid en stor gulrot ved siden av grøten, sånn at magen blir skikkelig god og mett!
– Karoline –