Proteinrik ovnsbakt havregrøt med banan & jordbær

Hei på deg, og god tirsdag!

I dag deler jeg nok en ovnsbakt havregrøt med dere. Det er det jeg spiser til frokost om dagen. Synes det er så kjekt å lage denne kvelden i forveien, for da er frokosten servert når jeg står opp 🙂 Og det er nesten helt nødvendig med en baby i hus som ikke er spesielt glad i å ligge for seg selv. Men det er jo også perfekt for deg som har det travelt om morgenen. Og deg som liker å spise kake til frokost. Og deg som er litt lei havregrøten. Osv. 😉

Selvom jeg spiser dette til frokost er det også helt innafor å servere dette som en sunn dessert. Server den gjerne med en klatt mager vaniljekesam eller vaniljeis 🙂 Yum!

oatmealbake

oatmealbake

oatmealbake

Proteinrik ovnsbakt havregrøt med banan & jordbær
(ca. 15 cm paiform)

INGREDIENSER:
125 g havregryn, lettkokte
2 scoops vaniljeprotein
2 ss linfrø
3 egg
2 bananer
1 ts bakepulver
1 ts kanel
1/4 ts kardemomme + nellik
En klype salt

Topping:
1 scoop vaniljeprotein
2 ss mager vaniljekesam

SLIK GJØR DU:
Ha alle ingrediensene i en bolle, og mos med en stavmikser. Hell røra i en paiform penslet med kokosolje. Ha over noen skivede jordbær og hakkede hasselnøtter.

Stek på 200 grader (under- og overvarme) i 20-25 minutter, eller til den har begynt å bli gyllen.

Bland sammen toppingen og ha den over den ovnsbakte havregrøten før servering.

Nyyyt! Håper den faller i smak 😀

oatmealbake

oatmealbake

– Karoline –

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*