Dette er raske saker å slenge i sammen, dere. Hva du velger å ha oppi eggeblandingen er helt opp til deg. Jeg varierer fra gang til gang og benytter meg av det jeg har tilgjengelig i kjøleskapet der og da. En grei måte å bli kvitt litt rester på også forsåvidt.
Eggemuffinsene er aller best varme, men kan fint spises kalde også. Jeg spiste 5 stykk til lunsj i dag, sammen med noen lomper, og det holdt meg god og mett helt til middag. Sånt liker jeg! Slitsom å bli sulten to timer etter lunsj..
Egg omelet muffins
(ca. 12 stk)
INGREDIENSER:
4 egg
4 eggehviter
1 dl ekstra lett melk
150 g røkt skinke
1/2 rød paprika
1/4 rødløk
1 stilk stangselleri
1 rød chili
2 fedd hvitløk
1/2 ts salt
1/2 ts gurkemeie
1/4 ts pepper
1/4 ts hvit pepper
1/4 ts paprikapulver
Lettost
SLIK GJØR DU:
◊ Finhakk hvitløk og kutt opp grønnsaker og skinke i passende biter. Bland alt sammen i en bolle.
◊ Visp sammen egg, eggehviter, melk og krydder og ha det over i bollen med grønnsaker og skinke. Bland godt.
◊ Hell blandingen i muffinsformer og stek på 175 grader i 20-25 minutter.
◊ Server gjerne sammen med en salat, noen brødskiver eller lomper.
Vær så god, en til deg ♥